NL | EN
Margaret West

Sophisticated, comfort & goede kwaliteit; de hoofdingrediënten van dit Rotterdamse label. Margaret West wil graag een breed publiek aanspreken, daarom onderscheid het zich door een high-end uitstraling voor een mooie prijs. De ‘flow of the city’ is haar grote inspiratie voor de collecties.

Margaret West vindt zichzelf voortdurend opnieuw uit en is altijd moving forward.
De focus van het merk is het aanbieden van mooie producten gemaakt in een eerlijk productie proces. Uitbuiting van werknemers en kinderarbeid is absoluut uit den boze. Toch moet het maken van een fair trade collectie geen mooie & betaalbare collectie in de weg staan.

Margaret West werkt er samen met haar team constant aan om kleding te ontwerpen die ze het liefst zelf zouden dragen. Naast ontwerpster is Margaret ook stylist en heeft een eigen winkel in Rotterdam. Door haar jarenlange ervaring en modegevoel weet ze precies hoe ze een private label kan vertalen naar de behoeften van de vrouw van vandaag. Het merk streeft ernaar om zoveel mogelijk modebewuste vrouwen over de hele wereld toegang te geven tot de collecties van Margaret West. 

More information? Interested? Contact us!

7