NL | EN
ELLESPORT

HELLO HIGH FASHION LUXURY SPORTSWEAR. HELLO ELLESPORT!

ELLESPORT brengt sportieve collecties met een zeer modische insteek. Laat je verrassen door geweldige prints, pasvormen en details zoals je dat kan verwachten van ELLE.  

The borders between fashion and sport are fading.
Carte Blanche ziet een verschuiving in modeland plaatsvinden. Grenzen tussen mode en sportkleding zijn aan het vervagen. Shoppen op zaterdagmiddag of de kinderen naar school brengen kan tegenwoordig ook in een mooi sportsetje.  

Carte Blanche is van mening dat Nederland helemaal klaar is voor ELLESPORT. De gehele collectie bestaat uit kleding die er luxe uitziet, comfortabel zit en waarin je zo vanuit de sportschool naar een zondagse brunch zou kunnen gaan zonder je om te kleden.

The Opulence collection.
De fall winter 2017 ELLESPORT Opulence collectie bestaat uit fashionable workout-wear met elegantie, luxe en uitgesneden silhouetten. Dompel je onder in de beleving van hi-performance styling.

Wij maken graag een afspraak met u!
Graag laten wij de gehele collectie aan u zien en u daarbij het ELLESPORT gevoel ervaren. Er kan direct geschreven worden voor zowel de FW17 collectie (uit voorraad) als de SS18 collectie (als voororder).

Bekijk meer van ELLESPORT via deze link | More information? Interested? Contact us!

12